Manikiūro tendencijos 2016 pavasarį ir vasarą

Mados tendencijos aktualios kiekvienai moteriai, besirūpinančiai savo išvaizda. Taigi, gana dažnai domimasi ne tik tuo, kokie drabužiai ir koks makiažas dabar madingas, bet ir koks nagų lakas madingiausias šį sezoną. Taigi, kaip puošti nagus 2016-ųjų pavasarį-vasarą? Būkite madingos iki pat pirštų galiukų!

Derinkite nagus prie… makiažo

Taip, šį sezoną tokia tendencija bus tikrai labai populiari. Kadangi dabar galite rinktis iš gausios madingiausių akių vokų šešėlių paletės, tikrai galėsite priderinti tokią nagų lako spalvą, kuri būtų ryški ir išskirtinė. Jei nuspręsite atnaujinti savo kosmetinės turinį, nagų lako spalvą rinkitės tokią pat, kaip ir akių šešėlių.

Kitoks prancūziškas manikiūras

Pabodo klasikinis prancūziškas manikiūras? Darykitės jį kiek kitaip – nagų galiukus lakuokite ne balta spalva, bet mėgstama ryškia spalva. Nagai atrodys kur kas įdomiau.

Ryškios spalvos

Šį sezoną galite drąsiai rinktis ryškias nagų lako spalvas. Vienas madingiausių pasirinkimų – tai kelios ryškios spalvos, dengiančios nagus. Būkite  išradingos, ir nebijokite eksperimentuoti – galimi įvairūs spalvų deriniai. Svarbu, kad jums pačioms būtų gražu. Geltona, mėlyna, alyvinė – tai vienos madingiausių šiltojo sezono spalvų. Derinkite nagus prie ryškių spalvų drabužių – kada gi daugiau rinktis  ryškius drabužius, jei ne pavasarį ir vasarą?

Sidabrinė  ir auksinė spalva

Praėjusį sezoną sidabrinės spalvos nagų lakas buvo vienas madingiausių pasirinkimų. Šį sezoną galite dengti nagus sidabrinės ar auksinės spalvos laku ar tiesiog papuošti nagus šių spalvų detalėmis – puikiai tiks nagų lipdukai.

Raudona – vis dar madinga

Jau ne vieną dešimtmetį raudonas nagų lakas yra vienas populiariausių pasirinkimų. Taigi, ir šių metų šiltuoju metų laiku drąsiai rinkitės šią spalvą – raudoni nagučiai puikiai derės praktiškai prie bet kokios aprangos.

Geometrinės figūros

Jei turite laiko ir kantrybės, puoškite nagus geometrinėmis figūromis – dabar itin madinga papuošti nagus skirtingų spalvų kvadračiukais.

Nagų forma

Šį sezoną madingiausios keturios nagų formos: apvali, ovali, kvadrato ir migdolo formos. Jei nuspręsite pasirinkti pastarąjį variantą, reikės nagučius šiek tiek paauginti – madingiausi ilgi migdolo formos nagai.

Taigi, atnaujinkite savo kosmetinę nauju nagų laku – šį sezoną tikrai turime iš ko rinktis, tad galėsite atrasti jums labiausiai patinkančias spalvas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *