Geriausiai įvertinti garsenybių kvepalai

Šiandien tikrai nemažai garsenybių turi savo vardinius kvepalus, tačiau ne visi jų tampa populiarūs ir mėgstami. Deja, kartais pasitaiko ir nusivylimų, kada kvepalai taip ir nesulaukia sėkmės. Vis dėlto, šįkart pasižvalgykime, kokie garsenybių vardiniai kvepalai yra įvertinti geriausiai – pristatome 7 populiariausius kvapus.

 „Paris Hilton Can Can

Nors tai buvo šiek tiek netikėta, tačiau Paris Hilton kvepalai sulaukė labai daug pirkėjų ir kvapų specialistų pagyrų. Aromatas puikiai tinka jaunatviškoms ir  optimistiškoms moterims. Kvepalai išsiskiria seksualumu ir elegancija. 

„Baby Phat Goddess Eau de Toilette

Tai – švelnus aromatas, kuris išlieka visą dieną. Vartotojų teigimu, šie kvepalai puikiai tinka vasarą, ir gali tikti bet kokio amžiaus moterims. Šiuos kvepalus mielai renkasi ir paauglės, ir solidaus amžiaus moterys –  pasak pirkėjų, šis aromatas nuteikia romantiškai ir pakelia nuotaiką.

„Jennifer Lopez Live Luxe Eau de Parfum Spray

Šį aromatą teigiamai įvertino net ir tos moterys, kurios vengia rinktis garsenybių kvepalus. Ta – vasariškas gėlių aromatas, kuris puikiai tiks šiltuoju metų laiku. Aromatas yra lengvas ir neįkyrus, tad norinčioms pajusti vasarišką gaivą šie kvepalai tikrai patiks.

 „With Love  Hilary Duff Eau de Parfum Spray

Šie kvepalai yra tituluojami geriausiais garsenybių vardiniais kvepalais. Neįtikėtina, tačiau bendras pirkėjų vertinimas siekia net 9,8 balo iš dešimties galimų. Aromatas patinka bet kokio amžiaus moterims, kurios dievina ryškius ir išskirtinius aromatus.

„Britney Spears Fantasy Eau de Parfum

Šie kvepalai – vieni populiariausių, nors… moterys kartais nedrįsta sakyti draugėms, kad kvėpinasi šios atlikėjos kvepalais. Švelnus vanilės aromatas patiks visoms moterims, kurioms patinka saldūs kvepalai. „Britney Spears Fantasy Eau de Parfum“ kvepalai labiausiai tinka šaltajam metų laikui, kada norisi šilumos ir jaukumo.

 „Sean John Unforgivable Woman Scent Spray

Internetinėje erdvėje šie kvepalai sulaukė bene daugiausiai teigiamų atsiliepimų. Aromatas puikiai tiks kiekvienai dalykiškai moteriai, kuri ryžtingai siekia savų tikslų.

 „Sarah Jessica Parker Lovely Eau de Parfum Spray

Šiuos kvepalus teigiamai vertina ne tik pirkėjos, bet ir kvapų specialistai. Gaiviai švelnus aromatas tinka ir dienai, ir vakarui, ypatingai – šiltuoju metų laiku.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *