Kuo valyti makiažą?

Kiekviena moteris žino, kaip yra svarbu kruopščiai nuvalyti makiažą, todėl svarbu pasirūpinti, kad būtų tinkamai pasirenkamas makiažo vailiklis. Įvairių priemonių, skirtų valyti makiažą, galima rasti iš tiesų nemažai, tad kiekvienu atveju tikrai bus galima atrasti tokias, kurios geriausiai tiktų jūsų odos tipui, ir leistų dar geriau nuvalyti makiažo likučius. Taigi, iš ko galima rinktis?

Valomosios servetėlės

Specialios servetėlės, skirtos valyti makiažą, gali būti tikrai puikiu pasirinkimu. Jos gali būti skirtos įvairiems odos tipams, tad kiekvienu atveju galėsite išsirinkti pačias tinkamiausias. Valomosios servetėlės puikiai pasiteisina kelionių metu, tačiau jas naudojant pernelyg dažnai, oda gali imti sausėti. Taigi, stenkitės jas naudoti nedažnai.

Pienelis

Pienelis – tai iš tiesų populiarus makiažo valiklis, kuris yra pasirenkamas bene dažniausiai. Rekomenduojama odą nuvalyti pieneliu prieš valant ją toniku.

Tonikai

Tonikas – tai priemonė, padedanti pašalinti makiažo likučius ir sudrėkinti odą. Jis neturėtų būti vienintele priemone, skirta valyti makiažą – pirmiausią nuvalykite veidą pieneliu ar kita pasirinkta priemone.

Balzamas

Tirštas aliejinis valiklis tinka įvairių tipų odai. Jis minkština viršutinius odos sluoksnius, ir padeda atstatyti natūralų odos balansą. Jei oda yra jautri, įvairūs aliejiniai prausikliai gali būti tikrai puikiu pasirinkimu, nes jie itin švelniai valo odą.

Muilas veido odai

Nors kartais teigiama, kad prausti veidą galima ir su vaikišku muilu, tačiau jis paprastai sausina odą, ji gali imti pleiskanoti. Taigi, valyti makiažą vertėtų tik su specialiomis priemonėmis, ir šiandien tikrai rasite specialių muilų, efektyviai valančių makiažą. Atkreipkite dėmesį į tai, ar pasirinktas muilas nesausina odos, ir ar jis tinkamas dažnam naudojimui.

Prausimosi žele

Priklausomai nuo  valiklio rūšies, jis gali būti tepamas ant sausos arba sušlapintos odos. Prausimosi žele gali būti putojanti arba ne, tačiau bet kuriuo atveju galite būti tikri, kad ši priemonė bus iš tiesų veiksminga.

Prausimosi putos

Dažniausiai prausimosi putos yra aktyvuojamos vandeniu: pirmiausia jos tepamos ant sausos odos, ir tuomet nuplaunamos vandeniu. Šiandien taip pat galima rasti ir skystų putų, kurios yra gana naujas produktas.

Micelinis vanduo

Ši priemonė padeda gana greitai nuvalyti makiažą. Dažniausiai šios valančios priemonės nereikia nuplauti, tad toks pasirinkimas gali padėti sutaupyti laiko.

Rinktis šiandien tikrai turime iš ko, tad visada bus galima nuspręsti, kokie makiažo valikliai galėtų geriausiai pasiteisinti. Parduotuvėse rasite labai įvairių produktų, tad atsižvelkite į savo odos tipą, ir tikrai atrasite geriausią sprendimą.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *