Madingiausios šių metų šukuosenos

Svarstote, kaip būtų galima pakeisti savo išvaizdą? Tenka pripažinti, kad nauja šukuosena gali pakeiti išvaizdą neatpažįstamai, tad palanku pasidomėti, kokios šukuosenos šiemet yra pačios populiariausios. Naujas kirpimas, kita plaukų spalva ir plaukų formavimo priemonės tikrai padės jums susikurti visiškai naują įvaizdį. Taigi, ką rinktis šiemet?

Madingiausia plaukų spalva

Jei norite pagyvinti savo plaukų spalvą, galite išbandyti šių metų madingiausią „Strawberry blonde“ atspalvį. Tai –šviesiai ruda plaukų spalva, turinti raudoną atspalvį. Jei norite rinktis kitas plaukų spalvas, įvairiaspalvės sruogos suteiks jums daugiau žaismingumo.

Modernus kuodas

Dauguma moterų pripažįsta, kad plaukų kuodas – tai viena praktiškiausių šukuosenų. Klasikinį prancūzišką kuodą modeliuokite šiek tiek kitaip nei esate pratusios: jį tvirtinkite kuo laisviau, kas suteiks daugiau jaunatviškumo. Jei vargstate, norėdamos surišti taisyklingą kuodą, nepersistenkite – dabar visai nebūtina laikytis griežtumo, nes šį sezoną madingiausi kiek netvarkingi hipiški kuodai.

Garbanos

Bohemiškos bangelės – tai viena madingiausių šukuosenų. Subanguoti plaukus galėsite ir namų sąlygomis, ir tam tikrai nereikės įdėti daug pastangų. Jums gali praversti plaukų modeliavimo kremas ar kitos priemonės, skirtos banguoti plaukus.

Plaukų aksesuarai

Plaukų aksesuarai suteiks jums dar daugiau žavesio ir žaismingumo. Šiemet rinkitės plaukų aksesuarus, kurie pagaminti iš odos – atrodysite tikrai stilingai.

Pynės

Gera naujiena ilgakasėms – šiemet itin madingi įvairūs plaukų pynimai, tad tikrai bus galima išsirinkti tokius pynimo būdus, kurie jums patiktų. Įvairios pynės ne tik puikiai atrodys, bet ir bus labai praktiškos – nereikės baimintis, kad vėjas suvėlė plaukus.

Retro šukuosenos

Retro stiliaus šukuosenos ir vėl grįžo į madą, tačiau jos kiek patobulintos futuristinėmis detalėmis. Romantinio stiliaus šukuosenos puikiai derės prie ryškiai padažytų raudonų lūpų – ši lūpų dažų spalva dabar yra viena madingiausių.

Surišti plaukai

Surišti plaukai, arba „arklio uodega“ – tai dar viena madingiausių šukuosenų. Plaukų rišimo būdų yra tikrai nemažai, tad visada galėsite išsirinkti jums labiausiai patinkantį.

Plaukai, sukišti į drabužius

Taip, perskaitėte teisingai. Jei lauke švilpia vėjas, ir nenorite, kad jis išdarkytų plaukus, tiesiog nerūpestingai sukiškite plaukus į striukę ar megztinį. Atrodysite šiek tiek bohemiškai ir vėjavaikiškai, o tai ir yra vienas madingiausių sprendimų.

Tikrai galėsite pasirinkti tokią šukuoseną, kuri jums labiausiai patiktų. Peržiūrėkite madingiausių šukuosenų nuotraukas, ir tikrai galėsite pasisemti idėjų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *