Kaip pasirinkti kreminę pudrą?

Moterims ne visada yra paprasta išsirinkti tinkamiausią kreminę pudrą, kuri ne tik žymiai nesiskirtų nuo odos spalvos, bet ir laikytųsi kuo ilgesnį laiką. Taigi, kaip gali būti pasirenkama tinkamiausia kreminė pudra, ir kokiais patarimais vertėtų vadovautis?

Atspalvis – svarbiausia

Nors dauguma moterų mano, kad kreminė pudra turi būti tokios pat spalvos, kaip ir veido oda, bet tai nėra tiesa. Makiažo pagrindas turėtų koreguoti spalvą, bet ne ją papildyti: jei veido oda yra rausva, rinkitės smėlio spalvos kreminę pudrą, jei oda gelsva, rinkitės smėlio spalvos kreminę pudrą su rausvu atspalviu. Tamsios odos savininkės turėtų rinktis persikų atspalvio kreminę pudrą. Visai nesvarbu, kur rinksitės makiažo pagrindą – internetinėje ar fizinėse parduotuvėje, bet kuriuo atveju tikrai atrasite pačią tinkamiausią spalvą.

Atsižvelkite į odos tipą

Visada yra svarbu tai, kad būtų atsižvelgiama į odos tipą. Parduotuvių lentynose tikrai rasite tokių kreminių pudrų, kurios tiktų sausai, normaliai, riebiai ir mišriai odai. Jei kyla dvejonių, kokia kreminė pudra tiktų labiausiai, nebijokite klausti patarimo – pardavėjai visada galės padėti išsirinkti tinkamiausią pudrą.

Gamintojas – taip pat svarbu

Sunku suskaičiuoti, kiek įvairių skirtingų gamintojų siūlo savo produkciją, tad pasidomėkite, kokių gamintojų produkcija yra vertinama palankiausiai. Internetinėje erdvėje rasite iš tiesų nemažai patarimų ir rekomendacijų, tad galėsite nuspręsti, ką rinktis yra palankiausia. Jei atradote patinkančias prekes, galite pasidomėti, kur jos kainuoja pigiausiai – palyginti kainas internetu visada yra labai paprasta.

Jei yra galimybė – išbandykite

Renkantis pudrą fizinėje parduotuvėje, paprastai yra galima išbandyti produktus. Kreminę pudrą rekomenduojama bandyti ant pirštų galiukų – jų spalva yra labai artima veido spalvai, ir bandyti testerius ant pirštų yra kur kas higieniškiau.

Pudra įvairiems metų laikams

Šaltuoju metų laiku puikiai tiks maitinanti kreminė pudra, kuri apsaugos nuo vėjo ir šalčio, tačiau tokia pudra yra gana tiršta, ir netiks karštai vasaros dienai. Vasarą vertėtų rinktis tokią kreminę pudrą, kuri apsaugo nuo UVspindulių, ir yra kiek skystesnės konsistencijos.

Jei atradote patinkančius produktus, vertėtų įsidėmėti pudros gamintoją ir atspalvio numerį. Tai padės paprasčiau pasirinkti prekes ateityje, ir paprasčiausiai galėsite palyginti kainas skirtingose parduotuvėse – juk tikrai neretais atvejais yra norima prekių įsigyti pigiau.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *