Ieškote dovanos moteriai? Kvepalai – puikus pasirinkimas

Sunku būtų rasti moterį, kuriai nepatiktų kvėpintis, todėl tuo atveju, jei ieškote dovanos moteriai, kvepalai gali būti pačiu geriausiu pasirinkimu.Vis dėlto, kvepalų pasirinkimas šiandien yra tikrai labai didelis, ir ne visada yra paprasta nuspręsti, kokius kvepalus vertėtų išrinkti. Taigi, kaip būtų galima paprasčiau išrinkti tinkamiausius kvepalus?

Populiariausi kvepalai

Štai – populiariausių kvepalų dešimtukas. Šiuos kvepalus moterys pasirenka dažniausiai, tad didelė  tikimybė, kad nesuklysite parinkdami vienus šių kvepalų:

  1. “ChanelCoco Noir”
  2. „HermèsL’Ambre des Merveilles“
  3. „JoMalone Blackberry & Bay“
  4. „ChloéL’Eau“
  5. „BalenciagaFlorabotanica“
  6. „GucciGucci Première“
  7. „GuerlainLa Petite Robe Noire“
  8. „LancômeLa Vie Est Belle“
  9. „YvesSaint Laurent Manifesto“
  10. „BulgariL’Eau Exquise Mon Jasmin Noir“

Tereikia žinoti mėgstamus kvapus

Vienoms moterims labiausiai patinka gėlių aromatai, kitoms – svaigūs rytietiški, dar kitoms – gaivūs jūros aromatai, ir t.t Pagalvokite, kokie kvapai labiausiai žavi solenizantę: galbūt ji dievina gėles, o galbūt – jūrą? Tai gali būti tikrai svarbia užuomina renkant tinkamiausius kvepalus. Nesvarbu, kokią parduotuvę rinksitės – fizinę ar internetinę, bet kuriuo atveju tikrai galėsite atrasti labiausiai patinkančius aromatus. Internetinėse parduotuvėse pagelbės kvepalų aprašymai, o fizinėse parduotuvėse – konsultantų patarimai.

Kvepalų gamintojas

Galbūt solenizantė turi tam tikrą mėgstamą kvepalų gamintoją? Tokiu atveju atrasti patinkančius kvepalus gali būti tikrai paprasta. Jei patiko vieni tam tikro prekinio ženklo kvepalai, tikėtina, kad patiks ir kiti. Žinoma, kai kurie kvepalų gamintojai siūlo iš tiesų didelį kvepalų pasirinkimą, tad ir kvapai gali labai skirtis. Pagalvokite, kokie kvepalai jai patinka labiau: aštrūs, o galbūt gaivūs? Tai taip pat leis paprasčiau atrasti pačius tinkamiausius.

Sezoniškumas

Vasarai ir žiemai naudojami kitokie kvepalai. Žiemos metu dažniausiai yra pasirenkami sunkesni aromatai, o vasarai – lengvesni, tad ir dovanojant kvepalus palanku į tai atsižvelgti. Moterys, gavusios dovanų kvepalus, dažniausiai juos nori naudoti iš karto, tad pasirūpinkite, kad jie tiktų tam tikram sezonui. Taip pat visada atsižvelkite į kvepalų koncentraciją – kuo kvepalų koncentracija yra didesnė, tuo ilgiau laikysis kvapas.

Taip pat galite pasikliauti ir savo skoniu – jei esate pakankamai artimi, tikėtina, kad tinkamiausius kvepalus galėsite išrinkti intuityviai. Sėkmės!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *