Salanetas.lt oficiali svetainė

Džiaugiamės galėdami pristatyti naują UAB „Salanetas “ internetinę svetainę.

UAB „Salanetas“ – įmonė, atstovaujanti kelias lietuviškoje rinkoje jau spėjusius įsitvirtinti el. parduotuves Kudikiuprekes.lt , Kvepalupasaulis.lt, Kvepalusala.lt ir Groziosala.lt.

Kudikiuprekes.lt – parduotuvė, skirta rūpestingiems, savo laiką taupantiems tėveliams. Vienoje vietoje galima įsigyti būtiniausių su mažylio maitinimu, sveikata, higiena, laisvalaikiu, kūryba ir kt. susijusių prekių.  El. parduotuvėje rasite garsiausių gamintojų sertifikuotą mažyliams skirtą produkciją.

Įmonė yra trijų grožio puoselėtojams skirtų parduotuvių savininkė. Ji importuoja kokybiškiausią kosmetiką ir parfumeriją iš patikimų ir lanksčiausias sąlygas siūlančių partnerių. Taigi ir klientams aukščiausios kokybės produkcija siūloma už priimtiną kainą. Kosmetikos ir parfumerijos el. parduotuvėse kasdien rengiamos akcijos, kai mėgstamiausias prekes, įvairius dovanų rinkinius galima įsigyti pigiau, o už tą pačią kainą įsigyti daugiau.

Perkantiems parfumeriją itin aktualu, kad kvepalai būtų originalūs ir kvapas ant odos, drabužių išliktų kuo ilgiau. Taigi tai puikiai suvokdami įmonė prekiauja tik originalia iš patikimų tiekėjų įsigyta parfumerija.

Įmonės viena iš prioritetinių sričių – asortimento gausa. Klientams siekiama pasiūlyti produkciją, kurios jie neranda kitose el. parduotuvėse.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *