Kvepalai gali pakeisti jūsų dabartinę būseną!

Jau nuo seno kvepalai yra siejami su tam tikra magija, ir tai tikrai daugiau nei vien tik kvapas. Parfumerių teigimu, pasirinkti kvepalai gali pakeisti jūsų būseną – jei jaučiate nuovargį ar stresą, jums gali pagelbėti rinkamai pasirinkti kvepalai, kurie jus nuramins ir suteiks energijos. Mokslininkai pritaria, kad kvepalai gali padėti numalšinti stresą ir pamiršti nuovargį, ir viskas, ką jums reikia padaryti, tai pasirinkti tinkamus kvepalus.

Gydomasis poveikis

Galbūt tai skamba neįtikėtinai, tačiau mokslininkų teigimu aromaterapija gali daryti tikrus stebuklus. 1928 metais chemikas RenéMaurice Gattefossé atsitiktinai aptiko, kad levandos gali turėti gydomąjį poveikį: nudegęs ranką jis ją įmerkė į vonelę su levandų aliejumi, ir buvo labai nustebintas, kad ranka sugijo itin greitai. Levandų aromato kvepalai puikiai tinka toms moterims, kurios ieško ramybės. Tokie kvepalai puikiai padės atsipalaiduoti, pašalins įtampą bei sumažins stresą.

Vanilė – kai trūksta jaukumo

Vanilės aromatas dažnam mūsų primena vaikystę – tai asocijuojasi su vaniliniais ledais ar kvapniais mamos keptais pyragais. Jei jaučiatės pasimetusi, ir jaučiate, kad nerandate sau vietos, rinkitės kvepalus su vanilės aromatu – jis tiesiog užburs ir leis labiau atsipalaiduoti. Tokius kvepalus rinktis visada yra palanku – vanilės aromatas išlieka tikrai labai ilgai. Puikiu pasirinkimu gali būti “Montale Paris Chypre Vanille”, “Mancera Roses Vanille”, ar “L’Occitane Vanille & Narcisse“ kvepalai.

Baltosios gėlės – norinčioms suvilioti

Taip, perskaitėte teisingai. Jei norite pavergti vyro širdį, baltųjų gėlių aromatai tikrai gali padėti tai padaryti. Tam tikrose baltosiose gėlėse yra tokių molekulių, kurios aptinkamos ir gyvūnų feromonuose. Taigi, tokie kvepalai iš tiesų gali padėti sugundyti. Puikiai tiks „Madonna Truth or Dare“ kvepalai.

Rožių aromatai užtikrins vidinę ramybę

Vidinės ramybės paieškos kartais trunka tikrai labai igai, tačiau jūs visada galite rinktis paprastesnį kelią – kvepalus su rožių žiedų aromatu. Mokslininkai įrodė, kad rožių kvapas turi teigiamos įtakos žmonių nervų sistemai, padeda mažinti kraujospūdį. Populiariausias pasirinkimas – tai „Chanel No. 5“ kvepalai, kuris pakeri kiekvieną moterį.

Jei prastai jaučiatės, jums tikrai padės tinkamai pasirinkti kvepalai, o tuo atveju, jei norite kažką keisti – kvepalų aromatas gali tapti jūsų įkvėpimo šaltiniu. Pasikliaukite parfumerių sprendimais, ir rinkitės tokius aromatus, kurių jums šiuo metu reikia labiausiai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *